Turun Berat Badan Dengan Pek Percubaan 7-hari

Ingin Turun Berat badan Dengan Pek Percubaan 7-Hari Herbalife?

produk_herbalife_7_Day_Trial_Pack

Apa itu Pek Percubaan 7 hari?

Pek percubaan 7 hari ialah di mana anda boleh mencuba produk Herbalife selama 7 hari bagi mendapatkan kesan turun berat badan.

Dalam percubaan 7 hari ini, anda akan mendapat:-

 • Jurulatih pengurusan berat badan
 • Pelan pemakanan sihat
 • Analisa kesihatan badan
 • Pemantauan dan follow-up
 • Kumpulan sokongan motivasi

Anda boleh memilih untuk beli Herbalife Pek Percubaan 7 Hari ini secara online ataupun jika anda berada sekitar bandar Kuantan & Pekan, anda boleh mendapatkan khidmat Jurulatih secara bersemuka (face-to-face) untuk bantu anda turun berat badan.

Ingin mulakan percubaan 7 hari anda dengan segera? Hubungi Coach Aziera Yazid 017-9360797 sekarang!

Produk Herbalife dalam Pek Percubaan 7 Hari

Dalam Pek percubaan 7 Hari ini, anda hanya perlu mendapatkan sebotol shake Herbalife Formula 1 untuk menggantikan 2 waktu makan anda setiap hari.

Selain itu juga anda akan mendapat Cawan Shaker dan Sudu Sukatan untuk memudahkan penyediaan shake Herbalife anda.

Jurulatih akan memberikan panduan cara penyediaan shake yang akan membantu anda menurunkan berat badan dengan pek percubaan 7 hari produk herbalife ini.

Apa itu Shake Herbalife Formula 1?

Shake Formula 1 merupakan hidangan sihat dan lengkap dengan kandungan protein seimbang berkualiti tinggi daripada soya, mikronutrien, botanikal, dan herba yang seimbang yang diperlukan oleh badan.

Kebaikan Shake HERBALIFE FORMULA 1

 • Pengganti makanan no 1 di dunia*. Telah membantu berjuta-juta orang seluruh dunia untuk mecapai goal menurunkan berat badan mereka. Anda juga boleh turut sama mendapat kesan turun berat badan yang diinginkan!

 • Disokong oleh sains: Kajian klinikal mendapati bahawa bahawa penggunaan shake pengganti makanan sebagai langkah mengurangkan pengambilan kalori dalam diet rendah kalori, merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan, ditambah dengan senaman yang bersesuaian.

 • Rendah kalori: Anggaran 100-150kcal setiap hidangan

 • Tinggi protein (18g per serving), shake Formula 1 merupakan pilihan baik jika anda ingin membina jisim otot disamping melakukan senaman.

 • Mudah dan cepat disediakan, pilihan sihat dan mudah disediakan sebagai menggantikan hidangan tinggi kalori yang lain pada sarapan, makan tengahari atau makan malam.

 • Protein dari soya: protein dari tumbunan yang paling tinggi kandungan asid amino.

 • Menyediakan keperluan vitamin dan mineral yang secukupnya untuk badan.

 • Terdapat dalam6 perisa lazat– coklat, cappucino, strawberi, tropical fruit, vanila dan terbaru Cookies dan Cream.

 Bagaimana shake Formula 1 dapat membantu anda? 

Apabila anda sedang cuba menguruskan atau menurunkan berat badan, adalah penting untuk mendapatkan diet tinggi nutrisi dan seimbang. Makanan sihat seperti shake Formula 1 akan dapat membantu anda mengawal kalori disamping menyediakan vitamin dan mineral secukupnya, disamping kandungan karbohidrat dan protein yang seimbang.

Saya turun 18kg dengan shake Formula 1. Download ebook untuk ketahui bagaimana

disclaimershake

Jom mulakan usaha turun berat anda anda dengan shake Formula 1 Herbalife sekarang! Dapatkan analisa kesihatan bagi mengetahui bagaimana anda boleh memulakan langkah menurunkan berat badan anda.

Disclaimer: 

“Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza”
“Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit.”