Testimoni Herbalife

Testimoni Herbalife

Antara beberapa Testimoni Herbalife Coachee yang berjaya menurunkan berat badan dengan produk Herbalife

testimoni_herbalife_pikaa testimoni_herbalife_faidh testimoni_herbalife_mariah testimoni_herbalife_azrul testimoni_herbalife_aina testimoni_herbalife_zarida

 

Sila baca beberapa testimoni daripada ahli yang telah melantik saya menjadi Coach Pengurusan Berat Badan mereka:-

 

“Saya masih lg ikot ape yg akak suruh tue…kadang2 je saya x folow..setakat nie berat sya da 70.7 kg…kire saya da turun 12.4 kg dri berat asal saya..setakat nie saya xde pape problem pon…semua ok je..tq la kak tolong sya turun kan berat..saya nk turun lg nie..jd sya turus folow jela minum shake cam bese..tq byk2 kak.”. –Amir, Kajang

 

“Alhamdulillah Buat masa sekarang ni dalm tempoh sebulan Eda dah menurun berat badan sebanyak 3 kg.” – Eda, Ipoh

 

“Salam. Saya amalkan 2 kali shake dan 1 kali meal masa lunch. Tapi ada kawan yg br start ambik herbalife cuma ambik 1 kali shake for breakfast saja. Coach dia yg suggest macam tu. Berat dia kejap naik, kejap turun. Waktu lunch dia tak bagi mkn nasi dan tak ambik shake. Saya hairan kenapa ada coach yg tak bg penerangan yg betul tentang pengambilan herbalife. Sy selalu follow blog aziera dan banyak info yg saya dpt. Thanks for sharing……. Apapun disiplin diri amat penting….Sy memang berpuas hati dengan herbalife F1, F3 and teamix”- Zuraimi

 

“…watil pun tak sangka ler boleh turunkan berat badan sampai mcmnie…mmg da lama tunggu..dengan Herbalife mmg bolehla..hehehee…by da way thank u so much yea kak…ini pun kadang2 watil makan gak malam..kalau btul2, tak makan malam mmg boleh turun lagi ler…watil akan ambil F3 skrg..sebab watil banyak strech marks…after try watil akan bg feedback..thanks akak..”

“Thanks…watil mmg berazam nak turunkan berat this year..tak sangka watil ikut cara pemakanan yg K.Aziera bg menu tu watil dapat kurangkan 2kg..lepas ikut baru watil realize air mmg bagus la..thanks ya K.Aziera…lepas nie watil lagi nak try tambah F3 dalam shake yg watil bt…”

Watil, Pulau Pinang

 

 

“Tentang diri sya, sya bertimakasih dengan herbalife. Oh terlupa terima kasih kat cik Stella dan Pn. Aziera yg membimbing. Penurunan berat badan sekarang ialah dpd 70kilo ke 62.7kilo. Walaupun slow tapi ada kemajuan.Syukur alhadullilah. Anak sya kata sebab sya punya mebolisma rendah…. Tidak perlu lagi mkn supplemen spt evening primrose oil, calcium dan vitamin. Ada tenaga tidak lesu.Sya tidaklah berharap untuk kurus sepeti org muda cukup untuk sihat dan yg seronok nya ada yg kata nampak muda dari usia.He he he.Jgn lupa umur sya 54 tahun dan ada cucu.” – Jameah Baba, Melaka

 

“Salam kak.. Sy msh meneruskan rutin.. Sebulan pertama mmg bnyk penurunan la sampai 5 kg lepas tu agal slow sikit mgkn slh sndr sbb akhir thn bnyk sgt keje n function yg kne attd..mkn je keje nye.. Tp alhamdulillah berat x naik da cume maintain n x trn la..Tp sejak awl thn ari tu dah komited blk la dah trn semula 2- 3 kg … so ok la… Sy meneruskan seperti biasa n dah mula x ambil nasi.. Tuk lunch sy gantikan ngn bihun sup br 5 ari x ambil ns..so far ok la.. Sy jugak dah mula excercise dengan bejalan laju dlm base sy ni ptg2 nn husband sy n mmg ok bf amik hl mmg rs berat n pnat tp skrg da ok.. Tiap ptg sy slow jog 3 or 5 km.. So far sy mmg happy la gune HL ni.. Tq kak”- Shuhada – Lumut, Perak

“tq kakak.. semoga allh murahkan rezeki akk dan memberi rahmat kpd akk sekeluarga kerana membantu bnykk org utk sihat…”-Yusra, KL

Leave a Reply

Your email address will not be published.