Kenali saya

Aziera Yazid

Siapa Saya?

Nama saya ialah Aziera Akmam Yazid. Saya berusia 38 tahun dan kini menetap di Kuantan, Pahang. Saya sudah berumah tangga dan kini mempunyai 2 orang anak yang berusia 6 dan 5 tahun. Dahulu, saya pernah mempunyai kerjaya tetap dan dalam masa yang sama menguruskan rumah tangga secara sendiri tanpa bantuan pembantu rumah. Kini saya bahagia bekerja dari rumah, dan dalam masa yang sama dapat menguruskan rumah tangga dengan gaji yang sama saya perolehi sewaktu bekerja dahulu.

 

Saya dan masalah berat badan

Saya merupakan seorang yang mempunyai masalah berat badan sejak dari remaja lagi. Saya sentiasa berusaha untuk mendapatkan berat badan ideal tetapi tidak pernah berjaya. Masalah saya paling ketara apabila saya sedang melanjutkan pelajaran di peringkat Degree yang mana saya mencapai berat badan melebihi daripada 90kg.

Walau pun saya berjaya menurunkan berat badan sehingga 73kg pada hari perkahwinan saya, cara yang saya gunakan sangatlah melampau dan tidak sihat. Selepas berkahwin berat badan saya naik semula. Ketika saya mengandung anak saya yang kedua, berat saya naik sehingga melebihi daripada 100kg. Selepas dia lahir, hanya sedikit sahaja berat yang dapat diturunkan sehingga akhirnya pada Disember 2008, berat saya ketika itu ialah 92kg.

Penyelesaian kepada masalah berat badan saya

Akhirnya pada Disember 2008, saya telah mendapat sinar baru dalam hidup saya. Saya telah berjaya menemui produk kurus Herbalife yang dapat membantu saya menurunkan berat badan. Badan saya rasa lebih sihat, bertenaga dan saya berjaya turunkan berat badan  sehingga 18kg dalam masa 6 bulan*.

 

Produk Herbalife telah merubah hidup saya kepada seseorang yang baru. Saya telah mendapat jawapan kepada masalah berat badan yang saya hadapi sejak dari dahulu lagi. Selepas hampir 3 tahun ini saya masih dapat mengekalkan berat badan saya dan tidak kembali kepada berat yang asal dulu.

 

Bagaimana saya boleh membantu anda menurunkan berat badan

Setelah saya berjaya turunkan berat badan, saya mengambil keputusan untuk membantu orang lain pula mengalami perubahan dalam diri mereka. Saya ingin membantu orang lain untuk turunkan berat badan dan mendapat kesihatan yang lebih baik dengan menggunakan produk ini. Dalam masa lebih 5 tahun ini saya telah berjaya membantu ramai orang untuk berjaya turunkan berat mereka. Anda boleh baca testimoni turun berat badan mereka di sini.

Anda harus faham bahawa sedangkan saya, seorang yang sangat sibuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang isteri, ibu, dan wanita dengan kerjaya tetap, saya tetap dapat melakukannya! Saya tidak ada pembantu yang boleh meringankan kerja-kerja yang saya hadapi di pejabat dan dirumah! Dengan masa yang terhad untuk diri saya sendiri, saya berjaya mengubah diri saya kepada lebih baik dan lebih menarik. Walaupun kini saya bekerja sendiri, saya masih terlalu sibuk menguruskan bisnes saya dan dalam masa yang sama menguruskan suami dan anak-anak.

Oleh itu, saya berminat untuk membantu ramai lagi di luar sana dalam menurunkan berat badan. Saya bersedia menjadi Coach Herbalife kepada sesiapa sahaja yang betul-betul serius untuk mendapatkan perkhidmatan saya dalam membantu mereka menurunkan berat badan.

Anda boleh menghantar maklumat anda di bawah supaya saya dapat membuat analisa ringkas mengenai kesihatan anda, dan memberikan panduan supaya anda dapat menguruskan berat badan dan kesihatan anda.

* Jangan dibiarkan kosong

* Hasil individu adalah tidak tipikal. Hasil produk adalah berbeza-beza

BlogMalaysia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.