Kenapa saya bukan Penjual herbalife

KENAPA SAYA BUKAN PENJUAL HERBALIFE

Kenapa saya katakan bahawa saya bukan penjual Herbalife?

seller – someone who promotes or exchanges goods or services for money” – http://www.thefreedictionary.com/

Penjual ialah orang yang  menukarkan servis atau produk dengan duit. Perbezaan saya sebagai Pengedar Herbalife ialah, sesiapa yang menghubungi saya untuk mendapatkan produk Herbalife, akan memperolehi bukan setakat produk Herbalife sahaja tetapi juga servis Coaching yang datang bersama produk yang dibeli.

penjual-herbalife

Sebagai seorang bukan Penjual Herbalife, saya tidak akan terus menjual produk apabila diminta. Saya perlu memastikan bahawa orang yang berurusan dengan saya memenuhi beberapa syarat berikut:-

  1. Layak mendapatkan produk daripada saya – bukan ahli Herbalife yang aktif atau sudah mempunyai seorang Coach Herbalife
  2. Mengetahui produk yang betul-betul sesuai untuk pembelian
  3. Memahami fungsi produk yang ingin diperolehi
  4. Bersedia mematuhi cara penggunaan produk yang betul untuk mendapat kesan yang diinginkan.

Saya bukan setakat penjual Herbalife produk, tetapi saya seorang yang memberi penyelesaian kepada sesiapa yang ingin menggunakan produk Herbalife.

Hubungi saya untuk mendapatkan analisa kesihatan dan ketahui produk mana yang betul-betul sesuai untuk anda

Oleh itu, sekiranya anda seorang yang baru ingin mendapatkan maklumat mengenai Herbalife Online, atau ingin ketahui  harga Herbalife yang sebenar, anda boleh hubungi saya sekiranya anda bersedia memberikan beberapa maklumat mengenai diri anda terlebih dahulu.

Janganlah sekadar bertanya soalan mengenai produk Herbalife tanpa ingin menerangkan lebih lanjut mengapa anda perlu mendapatkan produk ini, ataupun masalah yang sedang dihadapi berkaitan berat badan. Saya sangat menghargai sekiranya anda sudi berkongsi maklumat diri anda terlebih dahulu supaya saya dapat bantu anda dengan lebih berkesan lagi.

Perbezaan yang nyata antara seorang penjual Herbalife biasa dan seorang Coach Herbalife ialah, saya tidak menyimpan stok produk yang banyak. Saya hanya menyimpan stok untuk kegunaan sendiri dan akan membantu sesiapa yang ingin dapatkan produk, untuk mendapatkan stok terus daripada pejabat Herbalife Malaysia.

Dengan cara ini, anda tidak perlu risau tentang kualiti produk, kerana dibekalkan daripada wholesale Herbalife yang terkawal, dan dihantar kepada anda melalui pihak courier yang dilantik, yang cekap dalam menjalankan tugas mereka, bagi memastikan semua produk sampai dalam keadaan baik. Lagipun jika terdapat sebarang masalah dalam penghantaran, anda boleh terus membuat laporan kepada pihak Herbalife dan minta mereka menguruskannya untuk penggantian atau penjelasan lanjut.

Oleh itu, pilihan terletak di tangan anda. Sama ada anda hanya semata-mata ingin beli Herbalife online sahaja dan tidak berminat mendapatkan Coaching, atau anda inginkan hasil yang berkesan dengan pembelian produk anda. Pastikan bahawa setiap ringgi yang anda keluarkan untuk membeli produk Herbalife adalah berbaloi dan mampu  mengubah diri anda menjadi lebih baik.

Hubungi saya sekarang bukan seorang penjual Herbalife, tetapi seorang Herbalife Coach yang bersedia membantu anda menjadi lebih sihat dan menurunkan berat badan.

Email ke aziera[at]azierayazid.com atau hantar mesej ke nombor 017-9360797 || 09-2208901 sekarang!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.