Bagaimana nak dapat cara kurus badan lebih berkesan

Cara kurus badan dengan lebih berkesan? Dapatkan bantuan seorang Jurulatih.

cara-kurus-badan

Adakah anda sedang cuba untuk menurunkan berat tetapi rasa keseorangan dalam misi anda?

Adakah anda malu untuk merujuk dengan orang lain mengenai masalah berat badan ataupun kemusykilan yang anda hadapi mengenai makanan yang anda boleh atau tidak boleh ambil?

Adakah anda lihat cara kurus badan orang lain sangat mudah dan mereka berjaya mencapainya, sedangkan anda masih tidak berjaya menurunkan berat walaupun untuk 1 kg pun?

Ada sesiapa tak yang berdekatan anda yang sudah turun lebih dari 10kg yang anda boleh rujuk dan minta bantuan untuk turut membantu anda menurunkan berat badan?

Ketika saya ingin menurunkan berat badan kira-kira lebih dari 5 tahun yang lalu, saya merasa buntu dan kurang yakin dapat mencapainya. Pada waktu itu saya tidak tahu ingin merujuk dengan siapa. Orang sekitar saya juga mempunyai masalah berat badan seperti saya, jadi macamana nak tanya nasihat mengenai cara kurus badan yang sesuai, kan? Pada masa itu juga saya tercari-cari produk kuruskan badan dalam Internet, saya rasa sukar untuk membuat pilihan yang tepat.

Akhirnya setelah puas saya membaca artikel, forum, blog dan lain-lain lagi sumber daripada Internet, akhirnya saya berasa yakin bahawa penyelesaian kepada masalah berat badan saya ialah poduk Herbalife. Kelebihan Herbalife berbanding produk lain ialah, produk ini datang dengan seorang jurulatih yang sentiasa akan membantu usaha saya menurunkan berat badan, tanpa sebarang kos tambahan

Dengan berkat daripada mengikuti segala panduan dan tunjuk ajar Herbalife Coach saya, dan sentiasa menghubunginya untuk bertanya pelbagai jenis soalan, saya berjaya menurunkan 18kg berat badan. Baca kisah saya turun berat di sini.

Cara kurus badan dengan berkesan bukan setakat dengan mengetahui cara turun berat badan sahaja, tetapi mempunyai seseorang yang dapat membantu kita mencapai cara turun berat itu.

Jika ada seseorang yang dapat membantu kita dari peringkat permulaan hinggalah untuk selama-lamanya, ini merupakan satu kelebihan yang sangat besar.

Dalam kehidupan kita, kita sentiasa memerlukan orang lain untuk membantu kita untuk mendapat hasil yang lebih baik. Satu pasukan bola sepak yang handal akan memerlukan seorang jurulatih untuk membantu mereka meraih kemenangan. Seorang model yang cantik dan berbakat juga memerlukan seorang coach untuk melatih mereka menjadi seorang model yang professional dan berketrampilan.

Kesimpulannya, untuk berjaya mencapai matlamat masing-masing, seseorang itu akan memerlukan seorang coach untuk membantunya mencapai kejayaan dengan lebih mudah. Cara kurus badan juga memerlukan seorang coach atau jurulatih untuk berjaya.

Walaupun Coach Herbalife saya jauh dan kami hanya berhubung di alam maya sahaja, saya tetap mendapat hasil yang luar biasa atas keazaman dan disiplin diri sendiri. Coach saya tetap bersama-sama ldengan saya daripada saya memulakan program menurunkan berat badan 5 tahun lalu, sehinggalah sekarang. Selain daripada menjadi mentor saya menurunkan berat badan, dia juga merupakan mentor yang mengajar saya tentang bisnes Herbalife melalui Internet sahaja. Dengan jasa baik dan tunjuk ajar beliau, saya kini dapat bekerja dari rumah sahaja sebagai Pengedar Herbalife secara sepenuh masa.

Kenapa cara kurus badan memerlukan bantuan seorang jurulatih jika sudah ada produk yang bagus?

Jika anda memberi sebarang tool atau perkakasan, anda juga memerlukan seorang coach atau  trainer untuk menjelaskan kepada anda cara menggunakan tool tersebut dengan betul. Memang anda boleh baca buku panduan sahaja, tetapi sejauh mana anda yakin anda akan faham dengan apa yang anda baca? Bukankah anda akan merujuk juga dengan seseorang sama ada orang asing, atau orang yang anda kenal untuk bertanyakan soalan?

produk-herbalife-kamera

Contohnya anda membeli sebuah kamera yang canggih untuk mengambil foto gambar. Walaupun fungsi sebuah kamera adalah sama iaitu untuk menghasilkan gambar, tetapi kualiti gambar yang dihasilkan adalah berbeza-beza mengikut jurufotonya. Jika tidak, sudah tentulah semua orang akan dapat mengambil foto yang cantik tanpa perlu mengupah seorang jurufoto professional. Jadi untuk memahirkan diri, atau menjadi seorang jurugambar yang berjaya, anda mungkin akan mengikuti kelas untuk belajar daripada seorang yang berilmu dan banyak pengalaman. Jika tidak pun, anda tentu akan merujuk dengan seseorang yang anda yakin dapat membantu anda mendapat hasil foto yang menarik menggunakan kamera canggih anda itu.

Sama juga bagi mendapatkan result untuk kurus. Produk Herbalife merupakan satu tool untuk membantu anda sahaja. Dengan bantuan seorang coach untuk membimbing anda, hasilnya sudah tentulah lebih baik.

Jika orang kata, diet sendiri sahaja boleh kurus tanpa memerlukan produk, ini memang betul. Tetapi sejauh mana anda akan berpuas hati dengan result yang akan anda terima. Adakah anda akan dapat menurunkan 1 kg dengan mudah? Atau anda ingin turun dalam beberapa kg dalam masa sebulan?

Jangan tunggu lagi. Jika anda ingin dapatkan cara kurus badan yang berkesan, lantik seorang jurulatih untuk bantu anda. Pilih seorang jurulatih yang berpengalaman sesuai dengan jenis cara kurus badan yang telah anda pilih.

Dengan menurunkan berat badan dengan Herbalife, Coaching yang disediakan adalah percuma dan untuk selama-lamanya.

Hubungi saya untuk mendapatkan produk Herbalife dan lantik saya sebagai Coach Herbalife anda.

Email ke aziera[at]azierayazid.com atau Call/ SMS/ WhatsApp ke nombor 017-936 0797 (Maxis) || 0192208901 (Celcom)

Leave a Reply

Your email address will not be published.