Kulit cantik dengan Herbalife SKIN

Kulit cantik dengan Herbalife SKIN

Sebelum ini saya sudah menulis mengenai cara mendapatkan kulit cantik dengan Herbalife di sini. Mungkin sebelum ini saya lebih menekankan mengenai cara mendapatkan kulit yang cantik dan sihat melalui pemakanan sihat dan penuh nutrisi iaitu shake Herbalife.

Sebenarnya, Herbalife juga mengandungi produk nutrisi luaran yang sangat baik dan sesuai untuk semua jenis kulit. Terdapat banyak testimoni pengguna yang mendapat hasil yang sangat memuaskan setelah menggunakan produk nutrisi luaran di samping mengambil shake Herbalife untuk kesihatan dan kecantikan dalaman. Antara nutrisi luaran yang terdapat dalam pasaran Herbalife Malaysia ialah rangkaian Nourifusion untuk set penjagaan kulit penuh vitamin, rangkaian Skin Activator bagi mereka yang ingin kekal cantik dan awet muda, dan juga rangkaian Radiant C yang terdiri daripada produk mencantikkan kulit penuh dengan vitamin C.

Kali ini saya ingin bercerita mengenai produk untuk mendapat kulit cantik dengan Herbalife iaitu rangkaian SKIN yang telah dilancarkan di seluruh negara Asia Pacific pada 18 Mei 2014 lepas. Produk SKIN sudah berada lebih dari setahun di USA dan beberapa negara antarabangsa yang lain. Malaysia sangat bertuah kerana turut terpilih untuk menerima rangkaian produk SKIN ini.

Hubungi saya untuk dapatkan produk Herbalife SKIN

Apakah keistimewaan mendapat kulit cantik dengan Herbalife menggunakan produk SKIN?

Produk SKIN berfungsi untuk menambahbaik dan meremajakan kulit untuk menjadikan kulit lebih cantik, sihat, nampak lebih muda dan kesannya boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja!Produk SKIN dapat mengurangkan garis halus pada muka disebabkan oleh kandungannya yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E, Aloe Vera dan lain-lain kandungan botanikal. Produk SKIN juga bebas dari paraben dan sulfate.

Suka tak, jika kita dapat memanjakan kulit setiap hari dengan tekstur yang melembut dan menyuburkan sel kulit? Produk ini juga memberikan rasa segar dengan wangian yang menyenangkan, pada setiap kali pemakaiannya. Yang paling istimewa sekali, dengan pemakaian secara teratur setiap hari, kita boleh mendapat kesan maksimum kulit menjadi lebih lembut, halus, bercahaya serta dalam jangka masa panjang, dapat mengurangkan garis halus pada kedutan pada muka.

Ini memang satu berita baik terutama bagi saya yang sudah melepasi usia 30tahun, kini semakin hampir dengan angka 40.  Syukurlah kulit muka saya tidak pernah menghadapi sebarang masalah sejak saya menggunakan nutrisi luaran Herbalife lebih 5 tahun yang lalu. Mula-mula dulu saya gunakan rangkaian Nourifusion, dan dapati masalah kulit kering saya dapat diatasi. Sekarang ni, saya menggunakan set Skin Activator dan Radiant C, dan saya suka dengan kesan yang diberikan. Kulit muka saya dapat kekal sihat dan awet muda, tanpa sebarang masalah.

Saya turun 18kg dalam masa 6 bulan dengan produk Herbalife. Download ebook untuk ketahui bagaimana.

Testimoni kulit cantik dengan Herbalife SKIN

Maaflah kerana selagi produk SKIN ini belum sampai di Malaysia, saya masih belum dapat meletakkan testimoni sendiri di sini.

Walau bagaimana pun, ada beberapa imej daripada luar negara untuk panduan.

kulit-cantik-dengan-herbalife-skin1kulit-cantik-dengan-herbalife-skin2

Selain itu, beberapa ahli Herbalife juga telah bernasib baik mendapat peluang mencuba produk SKIN ini sebulan yang lalu. Ini saya kongsikan gambar testimoni Herbalife SKIN dari orang Malaysia sendiri

kulit cantik dengan herbalife ain

Sumber dari fb Qurratu Ain Peter https://www.facebook.com/qurratuain.peter

Dengan kemasukan produk SKIN ke pasaran Malaysia ini, sudah tentulah saya akan menggunakannya! Produk ini nanti akan bantu kurangkan garis halus dan kedut pada muka. Sesuai betul untuk saya bersedia menghadapi umur 40-an dalam masa 2 tahun lahi Siapa yang tak nak dapat kulit muka lebih sihat dan cantik dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari sahaja kan?

Tapi ingat, keputusan adalah bergantung dengan pemakaian yang konsisten. Kalau malas-malas nak jaga kuit muka, macamana nak dapat kulit cantik dengan Herbalife, kan?

Lihat video ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai Herbalife SKIN

Bagaimana nak dapat kulit cantik dengan Herbalife SKIN?

Anda boleh buat pre-order anda sekarang sehingga selewat-lewatnya hingga 2 Jun 2014 ini, dan anda akan menjadi salah seorang penerima terawal produk ini di Malaysia.

Apa keistimewaan tempah awal produk ini?

Dengan membuat tempahan sebelum 2 Jun 2014 ini, anda akan dapat beberapa item percuma seperti berikut:

kulit-cantik-dengan-herbalife

Tapi ingat, hadiah percuma ini hanya untuk mereka yang mempunyai keahlian yang aktif dengan Herbalife, dan pembelian dengan menggunakan akaun masing-masing.

Jika anda sudah mendaftar sebagai ahli Herbalife, hubungi Coach Herbalife and mengenai cara untuk membuat tempahan awal produk SKIN ini.

Jika anda belum pernah mendaftar dengan Herbalife, boleh hubungi saya untuk mengetahui cara daftar ahli Herbalife, dan terus menempah produk SKIN ini. Hubungi saya untuk ketahui harga bagi Set Kulit Cantik dengan Herbalife SKIN untuk anda.

Email ke aziera[at]azierayazid.com atau Call/ SMS/ WhatsApp ke nombor 017-936 0797 (Maxis) || 0192208901 (Celcom)

Leave a Reply

Your email address will not be published.