Kenapa saya nak kurus dengan Herbalife?

Kenapa saya nak kurus dengan Herbalife?

Baru-baru ini saya bertemu dengan rakan-rakan sepejabat saya dahulu. Jika ada yang masih belum tahu, dulu saya bekerja sebagai seorang Pengarah Bahagian IT di sebulah kolej ternama di Kuantan. Ini kisah saya sebelum mengambil keputusan untuk menjadi seorang Pengedar Herbalife Kuantan secara sepenuh masa. Boleh baca kisah saya bertemu dengan produk kurus Herbalife di sini.

Balik semula kepada cerita saya tadi. Ramai yang menegur saya kerana nampak lebih kurus setiap kali mereka jumpa saya. Ada beberapa orang di antara mereka yang nak kurus dengan Herbalife sebelum ini, tetapi ada yang sudah berhenti selepas dapat result yang mereka inginkan.

Bila ada yang tegur, saya nampak kurus, ada pulak yang tolong jawabkan, “Kak Aziera memanglah kena kurus“.

Ada orang cakap saya memang perlu kurus, saya memang perlu nampak cantik sebab Herbalife ni bisnes saya. Tapi adakah saya sahaja yang perlu cantik dan sihat?. Bagaimana dengan anda di luar sana? Tidakkah anda juga mahu jadi sihat dan cantik?

nak_kurus_dengan_herbalife

Saya perlu kurus kerana saya tahu kurus bermakna sihat. Lebih berat badan bermakna saya mempunyai risiko untuk mendapat penyakit. Saya berharap supaya saya terus dikurniakan oleh Allah kesihatan yang baik supaya saya boleh terus menjaga dan menguruskan keluarga saya. Sebab itulah saya juga ingin bantu orang lain untuk jadi sihat dengan Herbalife.

Saya perlu jadi cantik kerana dengan cara ini saya lebih berkeyakinan diri. Saya suka, suami saya pun suka. Yang paling menarik sekali dalam bisnes Herbalife ini, hanya dengn jadi sihat dan kurus menggunakan produknya sahaja sudah boleh dapat pendapatan yang memuaskan. Hubungi saya jika anda berminat menambah pendapatan dengan Herbalife.

Jadi, untuk kurus sebenarnya bukan keperluan sesetengah orang sahaja. Tetapi semua orang perlu jaga kesihatan diri dan elakkan masalah lebihan berat badan. Berat badan berlebihan bermaksud kita berisiko untuk menghidapi masalah kesihatan dalam masa yang terdekat. Untuk kuruskan badan bukanlah setakat keinginan sahaja tetapi keperluan. Oleh sebab itulah semua orang harus berusaha untuk mencapai berat badan ideal mereka. Cara yang paling sesuai untuk saya ialah nak kurus dengan Herbalife. Anda boleh juga gunakan cara yang sama seperti saya dengan baca ebook saya untuk ketahui bagaimana saya turun berat badan dengan Herbalife.

Walaupun saya telah banyak turunkan berat, saya masih lagi dalam usaha mencapai berat badan paling ideal iaitu 65kg. Fokus utama saya sekarang ini bukanlah kepada penurunan berat badan yang drastik, tetapi lebih kepada shaping dan maintain susu badan supaya saya dapat teruskan penyusuan susu ibu secara sepenuhnya untuk anak ketiga saya yang kini berusia masuk 9 bulan. Produk Herbalife memang sesuai untuk kurus cara sihat bagi ibu menyusukan anak.

Anda pun nak kurus dengan Herbalife? Hubungi saya sekarang!

SMS/Whatsapp 017 936 0797 || Email aziera[at]azierayazid.com || wechat aziera_yazid

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.