Produk kuruskan badan yang selamat untuk ibu menyusukan bayi

Produk kuruskan badan yang selamat untuk ibu menyusukan bayi

Anda sedang mencari produk kuruskan badan, tetapi bimbang tentang kesannya kepada bayi kerana anda masih menyusukan bayi dengan susu badan?

Saya juga pernah mengalami pengalaman yang sama. Ketika saya masih menyusukan anak ke-dua , saya mengambil keputusan untuk menurunkan berat badan. Tetapi ketika itu anak saya baru berusia setahun lebih, dan saya masih memberikannya minum susu badan.

Sebenarnya usaha saya untuk turunkan berat badan bermula sebaik sahaja selepas melahirkannya, tetapi tidak berjaya. Malah, berat saya semakin naik setiap hari. Akhirnya saya mengambil keputusan untuk mencuba produk kuruskan badan yang selamat untuk saya dan anak yang masih menyusu. Puas saya survey melalui internet, iklan surat khabar dan majalah tentang produk yang selamat dan berkesan. Boleh kata semua produk dalam pasaran saya tahu tetapi saya masih ragu-ragu untuk memilih yang tepat. Kebanyakannya terus menulis tidak selamat untuk ibu mengandung dan menyusukan. Sudah tentulah produk ini saya terpaksa reject awal-awal lagi.

Kerana itulah pencarian saya memakan masa selama 6 bulan, sebelum saya mengambil keputusan untuk mencuba produk Herbalife. Saya membaca testimoni Herbalife terutama oleh ibu-ibu yang masih menyusukan melalui forum-forum dan blog bahawa produk Herbalife ini selamat untuk ibu sedang menyusukan. Semakin saya cuba mencari maklumat mengenai produk ini, barulah saya faham rupa-rupanya produk Herbalife selamat untuk semua, termasuk untuk ibu mengandung dan kanak-kanak. Rupa-rupanya Herbalife bukan produk kuruskan badan, tetapi makanan kesihatan yang membantu menjadikan badan rasa lebih sihat, bertenaga dan dalam masa yang sama dapat menurunkan berat badan.

Inilah sebab utama saya memilih produk ini 4 tahun yang lalu untuk turunkan berat badan saya. Alhamdulillah, dengan izin Allah kesan yang diberikan oleh produk ini sangat menggembirakan dan saya turun berat dengan banyak dan berjaya mengekalkannya sehingga kini.

Klik untuk ketahui bagaimana saya turun 18kg dengan Herbalife

Oleh kerana yakin dan percaya dengan produk Herbalife ini, saya terus menggunakannya, sehingga saya mengandungkan anak ketiga saya. Saya terus menggunakan produk ini sepanjang masa saya mengandung,. Saya juga berpantang dengan Herbalife. Dan kini saya menggunakannya ketika menyusukan bayi secara sepenuhnya.

Adakah Herbalife produk kuruskan badan yang berkesan?

produk-kuruskan-badan

Hasil produk adalah tidak tipikal. Keputusan berbeza bagi setiap individu

 

SAYA NAK KURUS SELEPAS BERSALIN

Walaupun Herbalife bukan produk kuruskan badan, sepanjang masa saya menggunakannya, saya berjaya menurunkan lebih daripada 20kg berat ketika mengandung dan saya mendapat kembali bentuk badan saya ketika sebelum saya mengandung. Fokus utama saya bukanlah untuk kurus tetapi lebih kepada kesihatan untuk bayi dan untuk memastikan saya terus memberikan bayi saya nutrisi terbaik di dunia iaitu susu ibu. Syukurlah sepanjang bulan puasa, saya masih mampu menyusukannya secara sepenuhnya tanpa mengahadapi masalah kekurangan susu badan. Badan saya juga sihat dan rasa bertenaga sepanjang berpuasa. Bonus yang saya dapat dalam usaha mengekalkan kesihatan ini ialah, orang sekeliling saya semua tegur badan saya semakin kurus!

Kepada ibu-ibu yang masih menyusukan anak tetapi ingin menurunkan berat badan, Herbalife boleh membantu anda. Hubungi saya melalui email ke aziera[at]azierayazid.com atau SMS/WhatsApp ke nombor saya 017 936 0797 untuk mendapatkan produk ini dan melantik saya sebagai Coach Herbalife anda untuk turunkan berat badan.

Hubungi saya sekarang!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.