Kurus dengan Herbalife selepas bersalin.

Berat naik terlalu banyak selepas bersalin? Macamana nak kurus dengan Herbalife selepas bersalin?

 

kurus-dengan-herbalife

Saya ada mendapat beberapa aduan daripada Coachee saya yang baru sahaja selepas bersalin. Berat mereka naik banyak semasa mengandung dan kemudian susah nak kurus selepas bersalin. Semuanya sudah naik risau kerana banyak isi berlebihan dan tidak berjaya mendapatkan kembali berat sebelum mengandung, walaupun sudah melepasi tempoh berpantang. Sudah tentu mereka tidak berpantang dengan Herbalife. Jika tidak, ini akan membantu mereka untuk turunkan berat badan lebih banyak.

->> Email saya jika ingin dapatkan produk Herbalife untuk turunkan berat badan

Kebanyakan mereka mula menggunakan Herbalife semasa bujang lagi. Ada yang turunkan berat badan untuk kelihatan menarik semasa zaman anak dara. Ada juga yang mengambil produk Herbalife semata-mata nak kurus untuk majlis perkahwinan. Selepas mendapat berat yang diinginkan, mereka berhenti menggunakan produk Herbalife kerana sudah dapat berat dan bentuk badan yang diinginkan. Mereka sudah puas hati dengan kesan Herbalife yang telah diperolehi.

Seperti kebiasaan, ramai  orang akan naik berat badan selepas berkahwin. Ini memang satu perkara yang normal. Walaupun sedar dengan perkara itu, kadang-kadang rasa selesa menyebabkan mereka tidak perlu berusaha untuk mengekalkan berat badan sedia ada . Gaya pemakanan yang kurang sihat, dan kurang aktiviti senaman atau sukan menyebabkan mereka menambah berat badan selepas berkahwin.

Masalah mungkin timbul apabila mereka sudah mengandung dan melahirkan anak. Pada masa inilah mereka merasakan yang berat naik terlalu banyak, dan mereka perlu buat sesuatu untuk menurunkannya. Sudah tentulah mereka ingin memulakan kembali program menurunkan berat badan dengan Herbalife kerana mereka pernah kurus dengan Herbalife sebelum ini.

Ramai juga yang belum pernah mengambil produk Herbalife, dan menghadapi masalah peningkatan berat badan selepas bersalin. Mereka perlu menurunkan dulu berat badan sebelum merancang untuk mengandung anak seterusnya. Untuk mereka, produk Herbalife merupakan penyelesaian yang paling sihat kerana produk ini memang sangat sesuai untuk seorang wanita yang bergelar isteri dan ibu. Boleh baca mengapa dalam post saya Kesan penggunaan Herbalife kepada seorang wanita yang sibuk

Jadi, bagaimana mereka nak mulakan program kurus dengan Herbalife selepas bersalin?

Kurus dengan Herbalife selepas bersalin #1: Kenalpasti produk yang sesuai

Produk yang mereka pernah ambil sebelum ini, iaitu sebelum berkahwin sudah tentu tidak sama dengan keperluan badan mereka sekarang. Antara faktor yang perlu diambil kira ialah tahap kesihatan terkini, penyusuan susu badan pada bayi, jumlah berat yang perlu diturunkan dan lain-lain ini. Pada peringkat ini, coach Herbalife akan membantu mengenalpasti produk yang sesuai dengan setiap individu yang ingin kurus dengan Herbalife.

->> Hubungi saya sekarang untuk lantik saya sebagai Coach Herbalife anda

Kurus dengan Herbalife selepas bersalin #2: Komitmen dan disiplin

Cabaran menurunkan berat badan lebih banyak sebenarnya untuk orang yang sudah berkahwin berbanding dengan orang bujang. Dengan memilih untuk memulakan program menurunkan berat badan dengan produk Herbalife, perlu datang dengan komiten dan disiplin untuk mengikut aturan yang disediakan oleh Coach Herbalife. Cabaran mungkin datang daripada orang sekeliling dan faktor persekitaran, tetapi seseorang yang ingin turunkan berat badan perlu berusaha untuk menghadapi cabaran yang ada, dan banyak bersabar untuk mencapai berat yang diinginkan. Atas faktor umur dan bentuk badan selepas bersalin, kemungkinan penurunan adalah agak perlahan berbanding orang lain.

Oleh itu, jika anda ingin mulakan program kurus dengan Herbalife, sama ada untuk yang lepas bersalin, ataupun yang belum berkahwin, hubungi saya sekarang untuk memulakan program anda. Sesiapa sahaja boleh mengikuti program Herbalife untuk turunkan berat badan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.