Minuman kuruskan badan yang sihat

Minuman kuruskan badan yang sihat: bagaimana nak dapatkannya?

Adakah anda seorang yang ingin turunkan berat badan dan ingin penyelesaian paling ringkas dan mudah? Adakah anda tahu bahawa dengan produk Herbalife anda boleh dapat minuman kuruskan badan yang bukan sahaja mudah disediakan. tetapi juga rendah kalori, menyihatkan dan juga sangat sedap?

Produk Herbalife memang sangat sesuai bagi seorang yang sibuk. Anda boleh baca kisah saya bagaimana saya seorang wanita yang sangat sibuk menguruskan keluarga dan rumahtangga, tetapi masih dapat turunkan berat badan menggunakan minuman kuruskan badan yang sihat daripada Herbalife, dengan download ebook saya. 

Minuman kuruskan badan yang disediakan oleh Herbalife ini sebenarnya datang dalam bentuk shake yang sedap. Dalam setiap gelas shake Herbalife, anda akan dapat semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh sel-sel badan seharian. Maknanya, dengan minum satu gelas shake Herbalife setiap hari, kita sudah tidak perlu bersusah payah nak mencari makanan sihat yang lain untuk memastikan vitamin dan mineral kita cukup untuk hari tersebut.

minuman-kuruskan-badan

Dan oleh kerana shake Herbalife yang sedap ini rendah kalori dan mengenyangkan, ia boleh digunakan untuk bantu seseorang turunkan berat badan. Dengan hanya minum shake ini sebanyak 2 kali sehari bagi menggantikan makanan biasa yang kita ambil untuk waktu sarapan dan makan malam, kita boleh turunkan berat. Mudah, kan? Oleh sebab itulah saya suka panggil shake Herbalife sebagai ‘minuman kuruskan badan’. Sudahlah sedap dan berkhasiat, boleh bantu turunkan berat pula tu.

->> Email saya jika ingin mulakan program turunkan berat badan dengan shake Herbalife sekarang!

Kelebihan minuman kuruskan badan Herbalife

Shake Herbalife didatangkan pelbagai perisa sedap yang boleh diubahsuai mengikut kesukaan.

Jika anda seorang peminat kopi, dan selalu berbelanja besar di kedai kopi ternama, anda mungkin akan menikmati shake Cappucino yang sedap dan rasanya memang kena dengan namanya. Anda juga boleh campurkan dengan perisa Dutch Chocolate untuk dapat rasa yang lebih ‘kaw’ lagi seperti Mocha.

Selain itu anda boleh cuba perisa Vanilla yang rasanya sama macam aiskrim vanila yang biasa kita makan. Bayangkan bila kita blend shake perisa Vanila ini dengan ais, dan campur dengan susu rendah lemak atau air soya, rasanya memang sama seperti aiskrim.

Shake Herbalife juga datang dengan perisa Strawberry untuk mereka yang sukakan perisa lebih lembut seperti susu, ataupun perisa Tropical Fruit yang baunya seperti ‘esen pisang’ dan sesuai bagi mereka yang kurang gemar minuman bersusu.

Setiap perisa shake boleh dicampurkan mengikut kesukaan, ataupun dicampur dengan buah-buahan segar dan minum berperisa yang lain.

Cabaran minuman kuruskan badan Herbalife

Sesetengah orang mungkin susah untuk berubah kerana makanan yang mengenyangkan biasanya dikunyah dalam mulut, tetapi dengan shake Herbalife, minuman kuruskan badan ini hanya perlu ditelan menggunakan straw atau diteguk terus dari gelas atau shaker cup. Walaupun setiap shake Herbalife adalah sangat mengenyangkan, tetapi mereka tetap ingin mengambil makanan tambahan lain antara waktu makan, seperti snek ataupun makanan biasa yang lain.

Tetapi jangan risau kerana ini biasanya bersifat sementara. Apabila seseorang sudah membiasakan diri mengambil shake Herbalife setiap hari, dan minum air secukupnya, mereka akan rasa sangat kenyang dan berpuas hati hanya dengan meneguk segelas shake Herbalife pada waktu makan.

Ada juga yang mungkin mulakan program minum shake Herbalife dengan perisa yang tidak kena dengan selera mereka, dan merasakan shake ini tidak sedap. Sebenarnya apa yang perlu dilakukan ialah dengan mencari resepi yang sesuai dengan selera masing-masing dan boleh mencuba perisa yang lain juga. Dengan produk Herbalife, untuk kurus kita hanya perlu sediakan shake yang paling sedap waktu kita minum, dan dapatkan makanan yang paling sedap sewaktu kita mengambil makanan biasa setiap hari. Untuk kurus dengan Herbalife memang mudah, kan?

Oleh itu, jika anda ingin mulakan program minum minuman kuruskan badan oleh Herbalife ini, boleh hubungi saya melalui email aziera[at]azierayazid.com atau SMS/Whatsapp ke 0179360797 untuk mendapatkannya sekarang. Dengan produk Herbalife anda akan dapati tidak susah untuk turunkan berat badan , asalkan anda sendiri bersedia untuk merubah diri anda dengan usaha yang bersungguh-sungguh dan bantuan daripada seorang Coach Herbalife.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.