Harga Herbalife : Mana satu pilihan anda

Harga HerbalifeHarga Herbalife

Saya selalu menerima pertanyaan melalui email atau SMS bertanyakan harga Herbalife. Ramai yang menganggap harga produk Herbalife adalah sama. Oleh sebab itu, saya sebelum saya dapat berikan harga  yang diinginkan, anda harus menyediakan beberapa maklumat terlebih dahulu supaya anda dapat harga Herbalife yang tepat untuk anda.

Apakah jenis-jenis harga Herbalife yang anda mahu?

Berikut ialah maklumat yang anda perlu berikan untuk dapatkan harga Herbalife:-

  • Pilihan harga Herbalife Semenanjung atau Sabah/Sarawak

Harga Herbalife adalah berbeza bagi Malaysia Timur dan Barat. Bagi Sabah/Sarawak, terdapat 1.5% bayaran pusat jualan dikenakan bagi produk yang diambil di pejabat Herbalife Kota Kinabalu, atau penghantaran yang dibuat ke alamat di Sabah dan Sarawak.

  • Jenis produk yang anda inginkan

Jika anda sudah tahu produk mana yang anda inginkan, anda boleh terus tanya harga bagi produk tersebut. Walau bagaimanapun, jika anda tidak tahu mana satu produk yang sesuai untuk anda, dan berapakah harga Herbalife bagi produk tersebut, anda boleh dapatkan analisa kesihatan daripada saya melalui email aziera@azierayazid.com, supaya saya dapat bantu cadangkan produk yang sesuai untuk hasil yang anda inginkan.

Pilihan harga Herbalife terletak di tangan anda

Setelah mendapat harga Herbalife, anda mempunyai hak sepenuhnya untuk memilih jenis harga yang anda mahu bagi mendapatkan produk Herbalife.Pilihan harga adalah bergantung kepada jumlah pembelian. Hubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai harga Herbalife.

Jika anda ingin dapatkan analisa kesihatan percuma untuk ketahui produk yang sesuai untuk anda dan harga Herbalife, email atau Hubungi Saya. Anda juga boleh download ebook untuk ketahui bagaimana saya turun 18kg dengan produk Herbalife.

Leave a Reply

Your email address will not be published.